A megismételhetetlen Nagy nap

Amikor mindennek passzolnia kell...

Az esküvő életetek egyik legkülönlegesebb rendezvénye lesz, ahol a középpontban az ifjú pár – azaz Ti álltok – csupa olyan vendéggel körülvéve, akik szorosan kapcsolódnak hozzátok, fontosak számotokra.

Ilyen esemény elég ritkán adódik az életben, ráadásul az apropója sem más, mint az egyik legfontosabb döntésetek… Ilyenkor minden részlet kiemelt szerepet kap. A menyasszonyi ruha, a megfelelő helyszín, a jó fotós, az ételek ízletessége…

 

De talán mind közül a hangulat, a buli, a tánc lesz a legemlékezetesebb mindenki számára!

Ezért olyan fontos a jó esküvői zenekar!

Ha szeretnétek a Nagy napotokat igazán felejthetetlenné és különlegessé tenni, akkor egy ízig-vérig élőzenét játszó zenekart kell választanotok, aki minden korosztály kedvére táncolható, minőségi zenét játszik, vidám, lendületes, fiatalos kiadásban.

Egy igazi party zenekar esküvőre...

Szerencsések vagyunk...

Hiszen több száz párnál élhettük már át ezt a csodás élményt, így jól ismerjük az esküvők minden apró részletét. Kiváló kapcsolatban vagyunk a legtöbb esküvői szolgáltatóval, és komolyan vesszük, hogy a Nagy nap milyen fontos számotokra. Nálunk nincs megállás, amikor a táncé a főszerep. A szüneteket, a pihenést mindig a menetrendhez igazítva, csak a “kötelező” leállások alkalmával oldjuk meg.

 

Repertoárunkat folyamatosan frissítjük. Belecsempésszük napjaink aktuális zenéit, de megtartottunk a jól működő régi slágereket, örökzöldeket, hagyományos lakodalmas mulatósokat is, hogy a fiataloktól az idősekig, mindenkinek öröme teljen műsorunkban.

Amiben még segítségetekre tudunk lenni:

Szertartás hangosítás

Helyszínen megtartott esküvői ceremónia hangosítását is meg kell oldani?

Nem probléma!
A vendégvárás kezdetétől biztosítjuk a kellemes háttérzenét, a szertartáshoz pedig mikrofont, mikrofonállványt, aláfestő zenéket, és természetesen az eszközök kezelését is biztosítjuk.

Ceremóniamester

Nem találtátok meg a megfelelő ceremóniamestert?

Igény esetén (ha nincs a rendezvényen ceremóniamester) szívesen vállaljuk a násznép útbaigazítását, illetve események előtt (tortázás, ajnádékozás, menasszonytánc, stb.) felkonferálások biztosítását.  Ha ettől többet szeretnétek, ajánljuk partnereinket:

Tovább partnereinkhez

Nyitótánc

Egyedi, vicces nyitótáncot szeretnétek előadni, de nincs hozzá zenei mixetek?

Ha egy profin összemixelt, vicces nyitótánc mixre van szükségetek, akkor ajánljuk figyelmetekbe ezt a kiváló szolgáltatást, ahol kiváló minőségben, baráti áron tudtok zenei mixet készíttetni:

Bővebben:
http://nyitotancmix.hu